MAANRAKENNUS

Erilaiset maanrakennustyöt ja pihatyöt viherrakentamisesta salaojituksiin.

Maanrakennus

Maanrakennuspalveluita tarjotaan Rovaniemen lisäksi muualla Lapin alueella, sekä sopimuksesta valtakunnallisesti. Viimeisten vuosien aikana meidän rakennuskoneet ja työmiehet ovat työskennelleet Sodankylästä Tampereelle ulottuvalla alueella.

Maanrakennuspalvelut on suunnattu kuluttajille, yrityksille sekä kunnille ja kaupungeille. Kauttamme onnistuu kaikki luvanvaraiset rakennustekniset työt.

Maanrakennukseen liittyvät yhteydenotot:

Eero Kajula  0400 408 877

Ota yhteyttä ›

Pihatyöt viherrakentamisesta salaojituksiin

Toteutamme erilaisia pihatöitä asiakkaiden tarpeet ja toiveet huomioiden. Olipa pihasi suuri tai pieni, sen viihtyvyys ja tilat saadaan maksimoitua asianmukaisella viherrakentamisella. Kiinteistöjen arvo ja turvallisuus säilyy samalla, kun kiinteistönhuollon huoltokustannukset pysyvät pieninä.

Salaojitus

Teemme salaojat uudisrakennuksille ja saneerauskohteisiin sekä pelloille. Laadimme salaojasuunnitelman, kaivamme salaojat ja huolehdimme sadevesijärjestelmien toteutuksesta kaikenlaisiin kohteisiin.

Peltojen salaojitus varmistaa, että viljely on tuottavaa ja maaperä pysyy kasvualustaltaan otollisena. Ota yhteyttä ja tilaa salaojaurakointi meiltä!

Kiinteistöhuolto ja maanrakennus Martin Oy on ammattitaitoinen ja luotettava kumppani Rovaniemeltä. Meillä on vuosikymmenten kokemus ja tieto-taito alalta.

  •  

Yhteydenottolomake
Soita Ota yhteyttä